Una bona representació d’equips del Línia 22 va participar el passat cap de setmana en les diferents activitats de hockey, pàdel, tennis, cursa i caminada del 13è Torneig Hockey Solidari. Els 35.000 € recaptats en aquesta edició eleven a uns 465.000€ la xifra total aconseguida per l’esdeveniment des de l’any 2009, una aportació que ha permès ajudar cinquanta un projectes solidaris al llarg de tot aquest temps.

El torneig d’aquest any se celebrava en favor del Club esportiu inclusiu GOEL 2023″ de Fundació Privada GOEL, “Esport i Educació” de Càritas Terrassa, “Atenció al pacient amb HCL” d’Asociación Todos contra la Histiocitosis i “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món. Voluntaris d’aquestes associacions beneficiàries han estat presents al llarg del dia per donar suport en l’organització de les diferents activitats.

Acte institucional

L’acte institucional del torneig ha tingut lloc a les 11:45 del migdia i ha comptat amb la presència de diverses autoritats locals i esportives, entre elles el regidor de l’ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; el regidor de l’ajuntament de Matadepera Albert Recasens; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; i amb el nostre directiu Francesc Palacios juntament amb Pere Marcet del Club Egara i Lídia Martí del CD Terrassa