Repoker de felicitat i bons moments

Diumenge al migdia, després d’un massa llarg confinament que ens ha privat d’aquests àpats en grup (i d’algun 50è aniversari d’uns quants dels nostres guerrers), per fi ens hem tornat a ajuntar per homenatjar-nos a nosaltres mateixos, i tots plegats celebrar que ja fa 5 anyets que caminem junts. Cinc anys de la constitució dels fonaments d’aquest equipàs, 5 anys de vivències viscudes dins i fora el camp, arreu dels Països Catalans (si en Jaume I despertés… 😜), de grans companys trobats i de grans grans moments amb la millor colla d’eterns post-adolescents amb la que un es pot ajuntar.

😘 *Feliç 5è Aniversari Papis* 😘

No vam poder ser-hi tots presents, però sí en ànima, perquè tots els que heu passat per «la nostra dutxa» de l’estadi formem part d’aquest repte setmanal de calçar-se les botes i tractar de seguir dempeus en acabar l’entrenament o partit…

En aquest temps hem après el que hem après 🤷‍♀️, mercès als soferts entrenadors que hem tingut i que també van voler tots ells ser allà amb nosaltres per la fita. Gracias Juan, heredás un gran reto 💪. Gràcies Oriol que ens hi vas engrescar, «contigo empezó todo» 👍. I sobretot gràcies Lets que has estat de llarg el més pacient 💆‍♂️ i que més temps ens has aguantat i acompanyat, els nostres triomfs son teus 🥇, i seguint la tradició, l’MVP de la jornada va per tú míster. Gràcies, gràcies, gràcies i molta sort al teu nou camí que has engegat aquest any.

Agrair també l’acompanyament del club, i en seva representació present al presi Raul 👌, que amb la modestia dels «petits» fa honor a la lletra del seu himne i subratlla el nostre «life-motive»: *BENAVINGUTS i COLLONUTS!!*

Com sempre dic l’important no es el resultat, no es la fita, sino el camí, i no sols cada setmana sino cada dia ens robem somriures i felicitat els uns dels altres… Quins millors companys de viatge es pot demanar?… Com ja va dir el Capi en un dels seus eloqüents discursos de la jornada, esperem que aquests 5 siguin els primers de molts més, i poder celebrar els 10 i els que vinguin.

Us estimo germans,
de nou FELICITATS i…
*Amunt i força Línia!!*

Jordi Sanz, un papi fundador!