El passat cap de setmana van tenir lloc els actes de final de temporada organitzats per la Federació Catalana de Hockey, que aquest any celebra el seu centenari, en els quals el Línia 22 va recollir els seus guardons.

El divendres 16 de Juny l’auditori de 1899 del Futbol Club Barcelona va acollir la Gala del 54è Festival del Hochey Català, tot coincidint amb la commemoració del centenari de la Federació i de la secció de hockey del club barceloní. Durant la vetllada es van lliurar els premis i guardons d’enguany a persones i entitats. Al Línia 22 estem molt orgullosos del nostre jugador de Hockey+, Marc León Martínez, que va rebre el premi al millor esportista de la lliga d’aquesta categoria. Així mateix, el club va recollir la placa commemorativa del cuadre d’honor de la temporada 22/23.

L’endemà, dissabte 17 de juny ens vam desplaçar al Pau Negre per celebrar el 54è Festival del Hockey Català. Des de els més petits fins a la categoria d’infantil es van disputar partits durant tot el dia, i després es van lliurar les medalles als equips guanyadors de les seves respectives lligues. Hockey, esportivitat i divertiment per a posar la cloenda a una gran temporada!

Des d’aquí volem donar l’enhorabona a tots els equips de la nostra escola per la fantàstica temporada desprès de l’entrada atípica que hem tingut aquest any. Gaudiu de l’estiu, ens tornem a trobar al setembre!