La temporada 2022-2023 es presenta carregada de novetats dins el cos tècnic del Línia 22 Stern Motor, amb cares conegudes que han viscut tota la seva carrera hoqueística al club i d’altres de noves, que afronten amb il·lusió aquesta nova etapa.

Jordi Contreras Ángeles, Director Tècnic 

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’esport per l’Universitat de Vic i Master en Educació Física per l’Universitat de Valencia, en Jordi és un jugador format íntegrament a les categories de l’escola del nostre Club. Va formar part de l’equip que va assolir l’ascens a DHB i DHA i després d’una etapa al Xaloc Valencià es tornà a reincorporar al Línia 22 com a jugador del primer equip de DHB.

Disposa d’una llarga trajectòria com a entrenador d’escola i coordinador de lleure i estem segurs que, juntament amb l’excepcional equip que l’acompanya, la seva tasca al capdavant de la direcció tècnica esdevindrà un èxit. Benvingut!

 

 

Carles Matarrodona i Pep Olivé, entrenadors del Divisió d’Honor Masculí

Amb moltes ganes de començar la temporada, i afrontar aquest nou repte, en Carles Matarrodona estarà aquesta temporada al capdavant del Divisió d’Honor Masculí. Jugador del L22 a la màxima categoría durant 9 anys, s’ha implicat sempre com a entrenador a diferents equips. Després de diverses  experiències en altres clubs, l’any passat va retornar com a  entrenador dels juvenils de la casa. 

Farà parella amb Pep Olivé, un Linier dels de tota la vida, entrenador des del 1998 fins al 2016 de diferents categories, des d’escola fins al primer equip. Ha participat en 4 campionats d’Espanya de Sala en categoría infantil, ha estat director tècnic del  Club 2005 fins 2017 i va compaginar la seva tasca com a tècnic de Federació Catalana de Hockey en les categories Sub 14, Sub 16 i Sub 18 des de l’any 2010 fins el 2019.

Més endavant va fer créixer la seva experiència FC Barcelona com a entrenador cadet i segon entrenador de DH Masculí del 2017 al 2019

Bentornats tots dos, us desitgem molts èxits!

 

Ramon Rius, entrenador del Divisió d’Honor Femení

Juntament amb les altres cares conegudes, s’estrena al club en Ramón Rius, que dirigirà les properes temporades el primer equip femení de la casa. En Ramon té una dilatada experiència esportiva com a entrenador, dirigint entre d’altres els equips de Divisió d’Honor masculins  A del Club Egara i del CDTH DHA i el CDTH DHA femení. 

També ha dirigit com a primer entrenador la Selecció Catalana Sots18 i la Selecció Espanyola Sots16 i va ser el tècnic que va portar l’Egara a la EHL durant la temporada 2008-2009. Li desitgem el millor en aquesta nova etapa i li donem una càlida benvinguda