El passat 17 de gener es va donar el tret de sortida als actes del Centenari de la Federació Catalana de Hockey amb una recepció celebrada al Palau de Pedralbes de Barcelona. L’acte, de caràcter institucional, va ser presentat per la periodista Marta Carreras, i va comptar amb la presència de la Consellera de Presidència, Laura Vilagrà. El president del Línia 22, Raúl Galy, igual que la resta de presidents dels clubs inscrits a la Federació, va rebre el guardó commemoratiu del centenari, de mà de l’ex president de la FCH, Manuel Martin-Borregón.

Així mateix, la celebració va comptar amb una glosa dels 100 anys d’història de l’hockey a Catalunya a càrrec del periodista i escriptor terrassenc Vicenç Villatoro, gran coneixedor de l’hockey. Hi van intervenir també Xavier Adell, presiudent de la FCH i Josep Mª Biosca, president del comitè organitzador del Centenari. La Consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va tancar l’acte amb unes paraules.

En acabar, els assistents van brindar amb una copa de cava per l’èxit d’aquest Centenari, en un any ple de celebracions esportives i socials.